Vegan groene currypasta
Deze vegan groene currypasta zit tjokvolsmaak en pureer je rauw. Je vriest porties van 20 ml in. Super makkelijk om de lekkerste Thaise curry's mee te maken!
Vegan groene currypasta Lees verder »
Deze vegan groene currypasta zit tjokvolsmaak en pureer je rauw. Je vriest porties van 20 ml in. Super makkelijk om de lekkerste Thaise curry's mee te maken!
Vegan groene currypasta Lees verder »
Deze oosterse paksoi met gele rijst is een makkelijk en spicy groentegerecht, waarin rode peper zorgt voor de pit, en citroen en gember extra exotische smaak toevoegen.
Oosterse paksoi met gele rijst Lees verder »
Superlekker deze gegrilde paksoi met paddenstoelenspiesen. Door die fantastische oosterse smaakcombinatie van gember en knoflook, eenvoudig maar ongelooflijk smaakvol! Erbij serveer je paddenstoelenspiesen, die worden gemarineerd, dus let even op de te reserveren tijd.
Gegrilde paksoi met paddenstoelenspiesen Lees verder »
Wat een zaligheid! Voor deze sappige, vegan portobello spiesen met sesamzaad marineer je stukken portobello eerst een uurtje (of iets langer). En oh, dat is echt zoveel lekkerder dan gelijk grillen!
Vegan portobello spiesen met sesamzaad Lees verder »