Gevulde avocado in een crumble
Een heerlijke lunch of feestelijk voorgerecht is deze gevulde avocado in een crumble!
Gevulde avocado in een crumble Read More »
Een heerlijke lunch of feestelijk voorgerecht is deze gevulde avocado in een crumble!
Gevulde avocado in een crumble Read More »
Deze oosterse paksoi met gele rijst is een makkelijk en spicy groentegerecht, waarin rode peper zorgt voor de pit, en citroen en gember extra exotische smaak toevoegen.
Oosterse paksoi met gele rijst Read More »
Superlekker deze gegrilde paksoi met paddenstoelenspiesen. Door die fantastische oosterse smaakcombinatie van gember en knoflook, eenvoudig maar ongelooflijk smaakvol! Erbij serveer je paddenstoelenspiesen, die worden gemarineerd, dus let even op de te reserveren tijd.
Gegrilde paksoi met paddenstoelenspiesen Read More »
Wat een zaligheid! Voor deze sappige, vegan portobello spiesen met sesamzaad marineer je stukken portobello eerst een uurtje (of iets langer). En oh, dat is echt zoveel lekkerder dan gelijk grillen!
Vegan portobello spiesen met sesamzaad Read More »