Geroosterde paprika met feta
Onvergelijkbaar lekkere geroosterde paprika is met stip het meest gegeten gerecht bij ons thuis. Heerlijk is die typische diepe zoete paprika smaak!
Geroosterde paprika met feta Lees verder »
Onvergelijkbaar lekkere geroosterde paprika is met stip het meest gegeten gerecht bij ons thuis. Heerlijk is die typische diepe zoete paprika smaak!
Geroosterde paprika met feta Lees verder »
Van mij mogen ze deze auberginerolletjes met amandelpesto gerust in een restaurant op de kaart zetten. Niet alleen een geweldige borrelhap, maar ook als bijgerecht super lekker!
Auberginerolletjes met amandelpesto Lees verder »
Superlekker deze gegrilde paksoi met paddenstoelenspiesen. Door die fantastische oosterse smaakcombinatie van gember en knoflook, eenvoudig maar ongelooflijk smaakvol! Erbij serveer je paddenstoelenspiesen, die worden gemarineerd, dus let even op de te reserveren tijd.
Gegrilde paksoi met paddenstoelenspiesen Lees verder »
Wat een zaligheid! Voor deze sappige, vegan portobello spiesen met sesamzaad marineer je stukken portobello eerst een uurtje (of iets langer). En oh, dat is echt zoveel lekkerder dan gelijk grillen!
Vegan portobello spiesen met sesamzaad Lees verder »
Deze gegrilde worteltjes met tahinsaus hebben een mooie bite en een nootachtige, kruidige smaak door de de dressing en de salsa die je erbij serveert.
Gegrilde worteltjes met tahinsaus Lees verder »