Gevulde avocado in een crumble
Een heerlijke lunch of feestelijk voorgerecht is deze gevulde avocado in een crumble!
Gevulde avocado in een crumble Lees verder »
Een heerlijke lunch of feestelijk voorgerecht is deze gevulde avocado in een crumble!
Gevulde avocado in een crumble Lees verder »
Je kunt de komkommersoep met avocado soep iedereen voorzetten. Het is namelijk lactosevrij, vegetarisch, veganistisch én glutenvrij.
Komkommersoep met avocado Lees verder »
Wij smeerden deze verrukkelijke amandelpesto op plakken sappige gegrilde aubergine. We aten ze als borrelrolletjes. Beslist een aanrader!
Amandelpesto zonder kaas Lees verder »
Superlekker deze gegrilde paksoi met paddenstoelenspiesen. Door die fantastische oosterse smaakcombinatie van gember en knoflook, eenvoudig maar ongelooflijk smaakvol! Erbij serveer je paddenstoelenspiesen, die worden gemarineerd, dus let even op de te reserveren tijd.
Gegrilde paksoi met paddenstoelenspiesen Lees verder »
Wat een zaligheid! Voor deze sappige, vegan portobello spiesen met sesamzaad marineer je stukken portobello eerst een uurtje (of iets langer). En oh, dat is echt zoveel lekkerder dan gelijk grillen!
Vegan portobello spiesen met sesamzaad Lees verder »
Deze gegrilde worteltjes met tahinsaus hebben een mooie bite en een nootachtige, kruidige smaak door de de dressing en de salsa die je erbij serveert.
Gegrilde worteltjes met tahinsaus Lees verder »