Deze homemade tomaten paprikaspread is niet alleen lekker op brood, maar ook prima als basis voor een saus. Ik gebruikte deze spread ook voor de vegan bammetjes. In die post beschrijf ik ook een hele berg ander hartig broodbeleg.
Bewaren
In de koelkast tot een week goed te bewaren. Steeds met een schone lepel een portie eruit nemen. Of vries een deel van de homemade tomaten paprikaspread in een ijsblokjesvorm in, dan heb je er helemaal lang plezier van!
Zo maak je homemade tomaten paprikaspread
Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan! Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank. Tag ons op Facebook, Instagram of Pinterest met #makkelijkvega! En… vergeet de sterren niet!
Homemade tomaten paprikaspread
Ingrediënten
- 295 g zongedroogde tomaten - uitgelekt
- 465 g geroosterde rode paprika - uitgelekt
- 75 g walnoten
- paprikapoeder - of chilipoeder naar smaak
- peper en zout
Zo maak je het
- Blender alle ingrediënten tot de gewenste dikte. Proef en voeg peper en zout naar smaak toe.
- Niet alleen lekker op brood, maar ook prima als basis voor een saus.