Homemade tomaten paprikaspread

Deze homemade tomaten paprikaspread is niet alleen lekker op brood, maar ook prima als basis voor een saus. Ik gebruikte deze spread ook voor de vegan bammetjes. In die post beschrijf ik ook een hele berg ander hartig broodbeleg.

Bewaren

In de koelkast tot een week goed te bewaren. Steeds met een schone lepel een portie eruit nemen. Of vries een deel van de homemade tomaten paprikaspread in een ijsblokjesvorm in, dan heb je er helemaal lang plezier van!

tomaten paprikaspread

Zo maak je homemade tomaten paprikaspread

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan! Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank. Tag ons op Facebook, Instagram of Pinterest met #makkelijkvega! En… vergeet de sterren niet!

Homemade tomaten paprikaspread

tomaten paprikaspread
Deze tomaten paprikaspread is een heerlijk vegan broodbeleg. Neem een flinke hoeveelheid of smeer een dun laagje op je boterham en vul aan met sla en komkommer.
5 van 1 stem

Voorbereiden: 10 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Hoeveelheden aanpassen? 25 porties à 33 gram

Ingrediënten

Zo maak je het

  1. Blender alle ingrediënten tot de gewenste dikte. Proef en voeg peper en zout naar smaak toe.
  2. Niet alleen lekker op brood, maar ook prima als basis voor een saus.
Heb je dit recept geprobeerd?Tag ons op de socials met #makkelijkvega, vinden we leuk 🙂

Scroll naar boven