Bloemkoolcurry met basmatirijst
Voor deze bloemkoolcurry met basmatirijst gebruik ik onze vegan homemade, groene currypasta. Altijd goed voor een smakelijke, snelle en gezonde maaltijd!
Bloemkoolcurry met basmatirijst Lees verder »
Deze leuke veganistische recepten bevatten noch producten van levende dieren, noch producten van dode dieren. De vegan recepten zijn geheel plantaardig (of simpel plantaardig te maken).
Voor deze bloemkoolcurry met basmatirijst gebruik ik onze vegan homemade, groene currypasta. Altijd goed voor een smakelijke, snelle en gezonde maaltijd!
Bloemkoolcurry met basmatirijst Lees verder »
De sinaasappel-chocoladesmaak combineert geweldig met de pistachenootjes en de smaak van kokos. De vegan ijstaart is superromig!
Vegan ijstaart met pistache en chocolade Lees verder »
Met jackfruit kun je zelf fantastische vega pulled chicken maken. Kim gebruikte voor deze zalige wrap met pulled jackfruit (heel makkelijk) blikjes jackfruit uit de supermarkt, zoek in het in het Aziatische schap!
Wrap met pulled jackfruit Lees verder »
Deze vegan venkel fruit salade is naast super lekker ook nog eens über gezond! Is het je al opgevallen dat wij wel houden van een beetje fruit in salades? Zo’n friszoete toevoeging zorgt onmiddellijk voor
Venkel fruit salade Lees verder »
Dit recept voor rode biet smoothie is voldoende voor twee behoorlijke porties of dus 4 kleinere.
Rode biet smoothie Lees verder »
Kim maakte vrij grote veganistische kaasbroodjes voor de lunch. Maar als ze op een borreltafel moeten kun je de plakjes bladerdeeg beter halveren en vierkantjes maken of zelfs in vieren snijden en mooie driehoekige hapjes
Vegan kaasbroodjes Lees verder »
Elke keer als ik een paar van die blokjes curry in de pan bak ben ik weer zo blij met onze voorraad daarvan! Deze zalige, geurige groene groente curry staat daardoor echt in no time
Groene groente curry Lees verder »
Een heerlijk voedzame vegan pompoenstoof die je kunt eten als hoofdmaaltijd.
Vegan pompoenstoof Lees verder »
Zijn deze vegan amandelbroodjes moeilijk om te maken? Nee zeker niet. De knapperige korst is van bladerdeeg en de vulling bestaat uit heerlijk romige custard en een laagje appel-amandelspijs.
Vegan amandelbroodjes met custard Lees verder »
Werkelijk alles is groen aan deze broccoli tuinbonen schotel: een bordje vol gezondheid! Een makkelijk en smakelijk veganistisch gerecht.
Broccoli tuinbonen schotel Lees verder »
Heerlijk Italiaans: vegan borrelbroodje, gevuld met olijven en zongedroogde tomaatjes.
Vegan borrelbrood Lees verder »
Altijd fijn zo'n lekker soepje! De munt en het citroensap maken deze vegan doperwten courgettesoep heerlijk fris!
Vegan doperwten courgettesoep Lees verder »
Je ziet ons Italiaanse groentestoofpotje in een klein eenpersoons pannetje geserveerd in plaats van op een bord, wel zo gezellig. Geef er een lekker stuk brood bij!
Italiaans groentestoofpotje Lees verder »
In dit recept voor vegan ontbijtmuffins gebruikt Kim flax egg. Dat is een uitstekende ei-vervanger voor in bepaalde recepten. Het bestaat uit slechts 2 ingrediënten: gebroken of gemalen lijnzaad (flaxseed in het Engels) en water,
Vegan ontbijtmuffins met bosvruchten Lees verder »
De prachtige én lekkere bieten havermout met granola, heeft een sojayoghurtbasis. Niks gedoe met koken, mengen (of in de blender) en opeten als lunch of ontbijt!
Bieten havermout met granola Lees verder »
Eerder zag je al een zalige pastinaaksoep en vandaag volgt de vegan pompoensoep. Al even aromatisch! In de soep verwerkt Kim appel, sinaasappel en gember, een beetje fruitig dus.
Vegan pompoensoep Lees verder »
Als je deze heerlijke vegan oosterse broccolisalade mee wilt nemen (voor een vrienden- of familiebuffet bijvoorbeeld) zou je de alles voor kunnen bereiden. De salade samenstellen kan je wel enkele uren vooraf in elkaar zetten
Vegan oosterse broccolisalade Lees verder »
De smeuïge chocoladecake is supersnel gemaakt! En dan doel ik op de tijd die het kost om het cakebeslag in elkaar te zetten, dus zonder de oven- en afkoeltijd.
Supersnelle smeuïge chocoladecake Lees verder »