Pasta met rucolapesto
Simpele pasta met overheerlijke homemade pesto van verse rucola!
Pasta met rucolapesto Lees verder »
Hier vind je vegetarische recepten. De recepten bevatten geen vlees of vis. Ook bijvoorbeeld geen kaas met dierlijk stremsel en geen gelatine. Ze kunnen wel eieren en/of zuivelproducten bevatten. Bekijk ook onze volledig VEGAN recepten, want die zijn óók vegetarisch.
Simpele pasta met overheerlijke homemade pesto van verse rucola!
Pasta met rucolapesto Lees verder »
Deze rucolapesto is een multi-inzetbaar basisgerecht. Een heerlijke pittige pesto op basis van rucola van eigen kweek!
Rucolapesto van eigen oogst Lees verder »
Deze vegan venkel fruit salade is naast super lekker ook nog eens über gezond! Is het je al opgevallen dat wij wel houden van een beetje fruit in salades? Zo’n friszoete toevoeging zorgt onmiddellijk voor
Venkel fruit salade Lees verder »
Een heerlijk echte Engels scones recept. Te serveren met clotted cream, goede jam en uiteraard een lekkere kop Engelse thee!
Echte Engels scones! Lees verder »
Onvergelijkbaar lekkere geroosterde paprika is met stip het meest gegeten gerecht bij ons thuis. Heerlijk is die typische diepe zoete paprika smaak!
Geroosterde paprika met feta Lees verder »
Als je plantaardige yoghurt en mayonaise gebruikt in het recept, dan is de knapperige bietensalade helemaal vegan.
Knapperige bietensalade Lees verder »
Het schuim voor deze Eton mess en de vulling kun je voorbereiden. Als je het schuim goed droog bakt, kun je het luchtdicht bewaren op kamertemperatuur. Tegen de tijd dat je aan het dessert toe
Eton mess met passievrucht en kiwi gold Lees verder »
Vandaag krijg je het basis recept voor lemoncurd. Je kunt er prima mee variëren. Gebruik dit basisrecept ook gerust met ander, een beetje zuur fruit, zoals, limoen, sinaasappel of passievruchten.
Deze fotogenieke falafelballetjes met biet hebben net als de gewone falafel een basis van kikkererwten. Falafel is een ideale maaltijdcomponent voor zowel vegetariërs als veganisten, want het is 100% plantaardig!
Pita’s met bietenfalafel Lees verder »
De structuur van deze noten boterkoek is niet zo vet en stevig als je die kent uit de winkel. Het neigt eerder naar shortbread, maar dan met dat fluwelige van boterkoek. Eigenlijk van beide het
Noten boterkoek Lees verder »
Deze worteltaart met romige topping is niet alleen te eten als ontbijt, maar ook bij de verjaardagskoffie of -thee scoort die taart geheid.
Worteltaart met romige topping Lees verder »
Deze groente tortilla is perfect om verschillende soorten overgebleven groenten op te maken. Met aardappelen en eieren bakken in de koekenpan. Heerlijk!
Groente tortilla Lees verder »
Het basisrecept voor havermout met banaan kan je zowel koud als warm eten. Maak het 's avonds en zet het in de koelkast voor overnight oats of maak het 's morgens voor een warm bordje
Havermout met banaan Lees verder »
Homemade burgers met paddenstoelen en tijm. Lekker voedzaam! Vandaag deel ik een lekkere vega burger met paddenstoelen en noten. Even experimenteren, maar deze is helemaal top!
Vega burger met paddenstoelen Lees verder »
Bijzonder taartje, zowel hartig als zoet. De vega hartige perentaart is niet alleen geschikt als lunch of voorgerecht, maar ook als hoofdgerecht met een lekkere salade zul je er van smullen!
Hartige perentaart Lees verder »
De meringue schuimkrans zelf kun je een dagje eerder maken. Maar het is het lekkerst als je de krans vlak voor het serveren pas opmaakt. Je kunt de meringue ook breken en met slagroom en
Meringue schuimkrans met vers fruit Lees verder »