Pasta met rucolapesto
Simpele pasta met overheerlijke homemade pesto van verse rucola!
Pasta met rucolapesto Lees verder »
Simpele pasta met overheerlijke homemade pesto van verse rucola!
Pasta met rucolapesto Lees verder »
Deze rucolapesto is een multi-inzetbaar basisgerecht. Een heerlijke pittige pesto op basis van rucola van eigen kweek!
Rucolapesto van eigen oogst Lees verder »
Deze vegan venkel fruit salade is naast super lekker ook nog eens über gezond! Is het je al opgevallen dat wij wel houden van een beetje fruit in salades? Zo’n friszoete toevoeging zorgt onmiddellijk voor
Venkel fruit salade Lees verder »
Heerlijk Italiaans: vegan borrelbroodje, gevuld met olijven en zongedroogde tomaatjes.
Vegan borrelbrood Lees verder »
Onvergelijkbaar lekkere geroosterde paprika is met stip het meest gegeten gerecht bij ons thuis. Heerlijk is die typische diepe zoete paprika smaak!
Geroosterde paprika met feta Lees verder »
Bloemkool met dille sinaasappelpesto kun je eenvoudig vooraf maken. De sinaasappel proef je een dagje later echt sterker, daar moet je even rekening mee houden, dus niet te veel erdoor doen.
Bloemkool met dille sinaasappelpesto Lees verder »
Serveer de vegan döner in een pita of Turks brood met veldsla, rauwkost en knoflooksaus of maak er een lekkere salade van.
Vegan döner zelf maken Lees verder »
Deze dille sinaasappelpesto heeft het helemaal! Ongelooflijk fris een tikkie exotisch door de warme smaak van sinaasappel.
Dille sinaasappelpesto Lees verder »
Deze tomaten paprikaspread is een heerlijk vegan broodbeleg. Neem een flinke hoeveelheid of smeer een dun laagje op je boterham en vul aan met sla en komkommer.
Homemade tomaten paprikaspread Lees verder »