roomboter

Fryske dúmkes

Fryske dúmkes

Fryske dúmkes danken de naam aan de vorm van het koekje, die lijkt namelijk op een duim. Er doet echter ook een verhaal de ronde dat een bakker zijn duim in het nog zachte deeg […]

Fryske dúmkes Read More »

lemon curd

Lemon curd

Vandaag krijg je het basis recept voor lemoncurd. Je kunt er prima mee variëren. Gebruik dit basisrecept ook gerust met ander, een beetje zuur fruit, zoals, limoen, sinaasappel of passievruchten.

Lemon curd Read More »

Noten boterkoek

De structuur van deze noten boterkoek is niet zo vet en stevig als je die kent uit de winkel. Het neigt eerder naar shortbread, maar dan met dat fluwelige van boterkoek. Eigenlijk van beide het

Noten boterkoek Read More »

stevige-volkoren-feestbroodjes

Feestbroodjes

Rijk gevulde feestbroodjes! De smaak en structuur gaat al een eindje richting kletzenbrood. Verwacht dus een lekker stevig brood met een crunch van walnoten! Perfect voor elk feestelijk ontbijt, ook leuk in bij een brunchbuffet

Feestbroodjes Read More »

spelt haverkoek

Spelt haverkoek

Met een half uur staat er een heerlijke koek naast je kopje thee! Deze rijkelijk gevulde spelt haverkoek kun je best versgebakken eten, maar… helemaal afgekoeld vond ik het nóg lekkerder, dus als je geduld

Spelt haverkoek Read More »

Scroll naar boven