Echte Engels scones!
Een heerlijk echte Engels scones recept. Te serveren met clotted cream, goede jam en uiteraard een lekkere kop Engelse thee!
Echte Engels scones! Lees verder »
Een heerlijk echte Engels scones recept. Te serveren met clotted cream, goede jam en uiteraard een lekkere kop Engelse thee!
Echte Engels scones! Lees verder »
In dit recept voor vegan ontbijtmuffins gebruikt Kim flax egg. Dat is een uitstekende ei-vervanger voor in bepaalde recepten. Het bestaat uit slechts 2 ingrediënten: gebroken of gemalen lijnzaad (flaxseed in het Engels) en water,
Vegan ontbijtmuffins met bosvruchten Lees verder »
Deze worteltaart met romige topping is niet alleen te eten als ontbijt, maar ook bij de verjaardagskoffie of -thee scoort die taart geheid.
Worteltaart met romige topping Lees verder »
Alvast een heel goedejaarwisseling gewenst! Deze oliebollen hoeven niet te rijzen omdat we bier gebruiken in het recept!
Supersnelle vegan oliebollen Lees verder »
Bijzonder taartje, zowel hartig als zoet. De vega hartige perentaart is niet alleen geschikt als lunch of voorgerecht, maar ook als hoofdgerecht met een lekkere salade zul je er van smullen!
Hartige perentaart Lees verder »
Deze glutenvrije vegan appeltaartjes zijn gemaakt met gemalen havervlokken (havermeel) en amandelmeel. Natuurlijk zijn ze lekker bij een kop koffie of thee. Maar ik eet ze ook gerust als ontbijt. Je kunt ze trouwens ook
Glutenvrije vegan appeltaartjes Lees verder »
Nóg maar eens een lekker recept voor vegan speculaas cakejes delen. Dan heb je wat te kiezen als je komend weekend vegan wilt gaan bakken. Immers, ook als vegan hoef je met de feestdagen heus
Vegan speculaas cakejes Lees verder »
Brownies zijn al superlekker, maar kruidnoten brownies… Tja, je snapt dat ze zó weg waren?
Kruidnoten brownies Lees verder »
Wie lust er nu geen muffins? Deze heerlijk zachte muffins met appel maak ik inmiddels blind. Het is een heel fijne basis om verder mee te experimenteren.
Muffins met appel Lees verder »
Met een half uur staat er een heerlijke koek naast je kopje thee! Deze rijkelijk gevulde spelt haverkoek kun je best versgebakken eten, maar… helemaal afgekoeld vond ik het nóg lekkerder, dus als je geduld