Vegetarische snijbiettaart
Vegetarische snijbiettaart Read More »
Een heerlijk echte Engels scones recept. Te serveren met clotted cream, goede jam en uiteraard een lekkere kop Engelse thee!
Echte Engels scones! Read More »
Kim maakte vrij grote veganistische kaasbroodjes voor de lunch. Maar als ze op een borreltafel moeten kun je de plakjes bladerdeeg beter halveren en vierkantjes maken of zelfs in vieren snijden en mooie driehoekige hapjes
Vegan kaasbroodjes Read More »
Zijn deze vegan amandelbroodjes moeilijk om te maken? Nee zeker niet. De knapperige korst is van bladerdeeg en de vulling bestaat uit heerlijk romige custard en een laagje appel-amandelspijs.
Vegan amandelbroodjes met custard Read More »
De smeuïge chocoladecake is supersnel gemaakt! En dan doel ik op de tijd die het kost om het cakebeslag in elkaar te zetten, dus zonder de oven- en afkoeltijd.
Supersnelle smeuïge chocoladecake Read More »
Deze granola zonder noten is speciaal gemaakt voor mensen met een notenallergie. Perfect voor door de (plantaardige) yoghurt. Maak gerust een voorraadje want het blijft wekenlang lekker, mits goed droog gebakken.
Granola zonder noten Read More »
Deze homemade, suikervrije granola is fantastisch crunchy en smaakt uitstekend door de (plantaardige) yoghurt. Maak een voorraadje want het blijft wekenlang lekker, mits goed droog gebakken.
Crunchy homemade granola Read More »
Deze havermoutkoeken met chocolade zijn niet alleen zalig als tussendoortje of na het sporten, maar ook uitstekend als snel ontbijt!
Havermoutkoeken met chocolade Read More »
De seitan bladerdeeghapjes zijn gemaakt van een heel plakje bladerdeeg met een lekkere vulling. Het is een vegan alternatief voor het traditionele sausijzenbroodje.
Seitan bladerdeeghapjes Read More »
Bijzonder taartje, zowel hartig als zoet. De vega hartige perentaart is niet alleen geschikt als lunch of voorgerecht, maar ook als hoofdgerecht met een lekkere salade zul je er van smullen!
Hartige perentaart Read More »
Onze onvolprezen havermoutmuffins met appel en rozijnen zijn bedoeld voor iedereen die houdt van een lekkere zoete traktatie bij de koffie of de thee. Ook geschikt als zoet ontbijt.
Havermoutmuffins met appel en rozijnen Read More »
In deze vegetarische bloemkoolschotel met vegan worst zorgen dun gesneden plakjes van die worst er voor dat de smaak en structuur van het gerecht een extra oppepper krijgen.
Bloemkoolschotel met vegan worst Read More »