Gevulde avocado in een crumble
Een heerlijke lunch of feestelijk voorgerecht is deze gevulde avocado in een crumble!
Gevulde avocado in een crumble Read More »
Een heerlijke lunch of feestelijk voorgerecht is deze gevulde avocado in een crumble!
Gevulde avocado in een crumble Read More »
Wel zin in brownies maar geen chocolade in huis? Dan hoop ik dat je wel cacao hebt, want deze heerlijk smeuïge brownies met stukjes walnoot zijn namelijk gemaakt met cacaopoeder in plaats van chocolade. Daardoor hebben ze
Brownies met stukjes walnoot Read More »
Een heerlijk echte Engels scones recept. Te serveren met clotted cream, goede jam en uiteraard een lekkere kop Engelse thee!
Echte Engels scones! Read More »
Zijn deze vegan amandelbroodjes moeilijk om te maken? Nee zeker niet. De knapperige korst is van bladerdeeg en de vulling bestaat uit heerlijk romige custard en een laagje appel-amandelspijs.
Vegan amandelbroodjes met custard Read More »
Heerlijk Italiaans: vegan borrelbroodje, gevuld met olijven en zongedroogde tomaatjes.
De smeuïge chocoladecake is supersnel gemaakt! En dan doel ik op de tijd die het kost om het cakebeslag in elkaar te zetten, dus zonder de oven- en afkoeltijd.
Supersnelle smeuïge chocoladecake Read More »
Vandaag krijg je het basis recept voor lemoncurd. Je kunt er prima mee variëren. Gebruik dit basisrecept ook gerust met ander, een beetje zuur fruit, zoals, limoen, sinaasappel of passievruchten.
Het duurt even, maar dan heb je ook een geweldig lekkere vegan feeststol mét spijs! De meeste tijd gaat trouwens zitten in het rijzen van het deeg, dus dat is allemaal passieve tijd.
Vegan feeststol met spijs Read More »
Chinese koolrolletjes met groente zijn eigenlijk een alternatieve vorm van salade, met een mooie bite en een zonnig gevoel.
Chinese koolrolletjes met groente Read More »
De structuur van deze noten boterkoek is niet zo vet en stevig als je die kent uit de winkel. Het neigt eerder naar shortbread, maar dan met dat fluwelige van boterkoek. Eigenlijk van beide het
Alvast een heel goedejaarwisseling gewenst! Deze oliebollen hoeven niet te rijzen omdat we bier gebruiken in het recept!
Supersnelle vegan oliebollen Read More »
Zin in een gevulde maaltijdsoep? Maak deze overheerlijke gevulde pompoensoep, tikkie Marokkaans smakend door het kruidenmengsel Ras el Hanout.
Gevulde pompoensoep Read More »
Moeilijk is het totaal niet, zelf vegan amandelspijs maken. Heel fijn basisrecept voor toepassing in gevuld speculaas, gevulde koeken, in je appeltaart etc!
Vegan amandelspijs Read More »
Wie lust er nu geen muffins? Deze heerlijk zachte muffins met appel maak ik inmiddels blind. Het is een heel fijne basis om verder mee te experimenteren.
Onze onvolprezen havermoutmuffins met appel en rozijnen zijn bedoeld voor iedereen die houdt van een lekkere zoete traktatie bij de koffie of de thee. Ook geschikt als zoet ontbijt.
Havermoutmuffins met appel en rozijnen Read More »
Met een half uur staat er een heerlijke koek naast je kopje thee! Deze rijkelijk gevulde spelt haverkoek kun je best versgebakken eten, maar… helemaal afgekoeld vond ik het nóg lekkerder, dus als je geduld