Pasta met rucolapesto
Simpele pasta met overheerlijke homemade pesto van verse rucola!
Pasta met rucolapesto Read More »
Simpele pasta met overheerlijke homemade pesto van verse rucola!
Pasta met rucolapesto Read More »
Voor deze bloemkoolcurry met basmatirijst gebruik ik onze vegan homemade, groene currypasta. Altijd goed voor een smakelijke, snelle en gezonde maaltijd!
Bloemkoolcurry met basmatirijst Read More »
Werkelijk alles is groen aan deze broccoli tuinbonen schotel: een bordje vol gezondheid! Een makkelijk en smakelijk veganistisch gerecht.
Broccoli tuinbonen schotel Read More »
Als je plantaardige yoghurt en mayonaise gebruikt in het recept, dan is de knapperige bietensalade helemaal vegan.
Knapperige bietensalade Read More »
Je ziet ons Italiaanse groentestoofpotje in een klein eenpersoons pannetje geserveerd in plaats van op een bord, wel zo gezellig. Geef er een lekker stuk brood bij!
Italiaans groentestoofpotje Read More »
De prachtige én lekkere bieten havermout met granola, heeft een sojayoghurtbasis. Niks gedoe met koken, mengen (of in de blender) en opeten als lunch of ontbijt!
Bieten havermout met granola Read More »
Op een lekker geroosterde snee grof brood smaakt de pittige bonen hummus echt zalig! Maak de bonen hummus zo pittig als je zelf wilt, we hebben tenslotte niet allemaal dezelfde smaak..
Pittige bonen hummus Read More »
Dit is van oorsprong een Libanees gerecht. Deze Libanese bloemkool met sesamsaus is zowel warm als koud bijzonder smakelijk. Fijn als je behoefte hebt aan een vegan meeneemmaaltijd!
Libanese bloemkool met sesamsaus Read More »
Chinese koolrolletjes met groente zijn eigenlijk een alternatieve vorm van salade, met een mooie bite en een zonnig gevoel.
Chinese koolrolletjes met groente Read More »
Deze fotogenieke falafelballetjes met biet hebben net als de gewone falafel een basis van kikkererwten. Falafel is een ideale maaltijdcomponent voor zowel vegetariërs als veganisten, want het is 100% plantaardig!
Pita’s met bietenfalafel Read More »
Het basisrecept voor havermout met banaan kan je zowel koud als warm eten. Maak het 's avonds en zet het in de koelkast voor overnight oats of maak het 's morgens voor een warm bordje
Havermout met banaan Read More »
Deze glutenvrije vegan appeltaartjes zijn gemaakt met gemalen havervlokken (havermeel) en amandelmeel. Natuurlijk zijn ze lekker bij een kop koffie of thee. Maar ik eet ze ook gerust als ontbijt. Je kunt ze trouwens ook
Glutenvrije vegan appeltaartjes Read More »
Zin in een gevulde maaltijdsoep? Maak deze overheerlijke gevulde pompoensoep, tikkie Marokkaans smakend door het kruidenmengsel Ras el Hanout.
Gevulde pompoensoep Read More »
Nog net voor het Sinterklaasweekend een lekker bonusrecept voor kruidnoten fudge. Kind kan de was doen noemen we dat! Roeren, gieten en af laten koelen. Dat gaat wel lukken toch?
Vul je keuken met de hartverwarmende geuren van deze courgette preisoep! De preisoep heeft een basis van courgette en is super simpel om te maken.
Courgette preisoep Read More »
Deze havermoutpap met wortel is een heerlijk voedzaam ontbijtje. Je kunt het zowel warm als koud eten. Je krijgt gelijk een portie groente binnen ook altijd fijn!
Havermoutpap met wortel Read More »
Deze wortel-bleekselderij soep met linzen is een gevulde groentesoep en serveer je elk seizoen met gemak. Gezond, snel klaar en super lekker!
Wortel-bleekselderij soep met linzen Read More »
In deze vegetarische bloemkoolschotel met vegan worst zorgen dun gesneden plakjes van die worst er voor dat de smaak en structuur van het gerecht een extra oppepper krijgen.
Bloemkoolschotel met vegan worst Read More »