Vegan havermoutpannenkoekjes (basis)
Zalige fluffy havermoutpannenkoekjes, glutenvrij, vegan en FODMAP-veilig!
Vegan havermoutpannenkoekjes (basis) Read More »
Zalige fluffy havermoutpannenkoekjes, glutenvrij, vegan en FODMAP-veilig!
Vegan havermoutpannenkoekjes (basis) Read More »
Deze simpelste koekjes maak je met maar een paar ingrediënten. Het deeg wel even koelen voor de echte krokante bite.
Simpelste koekjes Read More »
Een heerlijke lunch of feestelijk voorgerecht is deze gevulde avocado in een crumble!
Gevulde avocado in een crumble Read More »
Elke keer als ik een paar van die blokjes curry in de pan bak ben ik weer zo blij met onze voorraad daarvan! Deze zalige, geurige groene groente curry staat daardoor echt in no time
Groene groente curry Read More »
Voor deze heerlijke pittige bonen paté hoef je eigenlijk alleen maar de ingrediënten bij elkaar te doen en de staafmixer er in te zetten!
Pittige kidneybonenpaté Read More »
Je kunt de komkommersoep met avocado soep iedereen voorzetten. Het is namelijk lactosevrij, vegetarisch, veganistisch én glutenvrij.
Komkommersoep met avocado Read More »
De prachtige én lekkere bieten havermout met granola, heeft een sojayoghurtbasis. Niks gedoe met koken, mengen (of in de blender) en opeten als lunch of ontbijt!
Bieten havermout met granola Read More »
Vandaag krijg je het basis recept voor lemoncurd. Je kunt er prima mee variëren. Gebruik dit basisrecept ook gerust met ander, een beetje zuur fruit, zoals, limoen, sinaasappel of passievruchten.
Dit is van oorsprong een Libanees gerecht. Deze Libanese bloemkool met sesamsaus is zowel warm als koud bijzonder smakelijk. Fijn als je behoefte hebt aan een vegan meeneemmaaltijd!
Libanese bloemkool met sesamsaus Read More »
Binnen een paar minuten simpel en lekker ontbijten? Havermoutpap met gestoofde peer is de uitkomst! Uiteraard zijn de mogelijkheden voor een lekkere warme havermout als ontbijt eindeloos.Â
Havermoutpap met gestoofde peer Read More »
Deze havermoutkoeken met chocolade zijn niet alleen zalig als tussendoortje of na het sporten, maar ook uitstekend als snel ontbijt!
Havermoutkoeken met chocolade Read More »
Moeilijk is het totaal niet, zelf vegan amandelspijs maken. Heel fijn basisrecept voor toepassing in gevuld speculaas, gevulde koeken, in je appeltaart etc!
Vegan amandelspijs Read More »
Wij smeerden deze verrukkelijke amandelpesto op plakken sappige gegrilde aubergine. We aten ze als borrelrolletjes. Beslist een aanrader!
Amandelpesto zonder kaas Read More »
Onze onvolprezen havermoutmuffins met appel en rozijnen zijn bedoeld voor iedereen die houdt van een lekkere zoete traktatie bij de koffie of de thee. Ook geschikt als zoet ontbijt.
Havermoutmuffins met appel en rozijnen Read More »
Om verspilling tegen te gaan kun je van het loof van een bos radijsjes een overheerlijke vegan radijsloofpesto maken. Ook vanuit budgettair oogpunt een aanrader. Je kunt de vegan pesto van radijsloof bijvoorbeeld gebruiken over
Vegan pesto van radijsloof Read More »
Met een half uur staat er een heerlijke koek naast je kopje thee! Deze rijkelijk gevulde spelt haverkoek kun je best versgebakken eten, maar… helemaal afgekoeld vond ik het nóg lekkerder, dus als je geduld