Vegan havermoutpannenkoekjes (basis)
Zalige fluffy havermoutpannenkoekjes, glutenvrij, vegan en FODMAP-veilig!
Vegan havermoutpannenkoekjes (basis) Read More »
Zalige fluffy havermoutpannenkoekjes, glutenvrij, vegan en FODMAP-veilig!
Vegan havermoutpannenkoekjes (basis) Read More »
Fryske dúmkes danken de naam aan de vorm van het koekje, die lijkt namelijk op een duim. Er doet echter ook een verhaal de ronde dat een bakker zijn duim in het nog zachte deeg
Een heerlijke lunch of feestelijk voorgerecht is deze gevulde avocado in een crumble!
Gevulde avocado in een crumble Read More »
Heerlijke wortel speculaasballetjes met allemaal low fodmap ingrediënten. Want ook als je last van je darmen hebt wil je wel eens 'snoepen'. Je maakt 12 grote ballen óf 24 kleine die makkelijker in je mond
Wortel speculaasballetjes (low fodmap) Read More »
Deze rucolapesto is een multi-inzetbaar basisgerecht. Een heerlijke pittige pesto op basis van rucola van eigen kweek!
Rucolapesto van eigen oogst Read More »
Wel zin in brownies maar geen chocolade in huis? Dan hoop ik dat je wel cacao hebt, want deze heerlijk smeuïge brownies met stukjes walnoot zijn namelijk gemaakt met cacaopoeder in plaats van chocolade. Daardoor hebben ze
Brownies met stukjes walnoot Read More »
Deze vegan venkel fruit salade is naast super lekker ook nog eens über gezond! Is het je al opgevallen dat wij wel houden van een beetje fruit in salades? Zo’n friszoete toevoeging zorgt onmiddellijk voor
Venkel fruit salade Read More »
Een heerlijk echte Engels scones recept. Te serveren met clotted cream, goede jam en uiteraard een lekkere kop Engelse thee!
Echte Engels scones! Read More »
Voor deze heerlijke pittige bonen paté hoef je eigenlijk alleen maar de ingrediënten bij elkaar te doen en de staafmixer er in te zetten!
Pittige kidneybonenpaté Read More »
Heerlijk Italiaans: vegan borrelbroodje, gevuld met olijven en zongedroogde tomaatjes.
Vegan borrelbrood Read More »
Onvergelijkbaar lekkere geroosterde paprika is met stip het meest gegeten gerecht bij ons thuis. Heerlijk is die typische diepe zoete paprika smaak!
Geroosterde paprika met feta Read More »
Deze gegrilde paprika met citroendressing en cranberry is echt één groot smaakfeest, bij elke hap proef je weer iets anders. De combinatie van de citroendressing en cranberry is prettig fris.
Gegrilde paprika met cranberry Read More »
Als je plantaardige yoghurt en mayonaise gebruikt in het recept, dan is de knapperige bietensalade helemaal vegan.
Knapperige bietensalade Read More »
In dit recept voor vegan ontbijtmuffins gebruikt Kim flax egg. Dat is een uitstekende ei-vervanger voor in bepaalde recepten. Het bestaat uit slechts 2 ingrediënten: gebroken of gemalen lijnzaad (flaxseed in het Engels) en water,
Vegan ontbijtmuffins met bosvruchten Read More »
De prachtige én lekkere bieten havermout met granola, heeft een sojayoghurtbasis. Niks gedoe met koken, mengen (of in de blender) en opeten als lunch of ontbijt!
Bieten havermout met granola Read More »
De smeuïge chocoladecake is supersnel gemaakt! En dan doel ik op de tijd die het kost om het cakebeslag in elkaar te zetten, dus zonder de oven- en afkoeltijd.
Supersnelle smeuïge chocoladecake Read More »
Het schuim voor deze Eton mess en de vulling kun je voorbereiden. Als je het schuim goed droog bakt, kun je het luchtdicht bewaren op kamertemperatuur. Tegen de tijd dat je aan het dessert toe
Eton mess met passievrucht en kiwi gold Read More »