Gevulde avocado in een crumble
Een heerlijke lunch of feestelijk voorgerecht is deze gevulde avocado in een crumble!
Gevulde avocado in een crumble Read More »
Een heerlijke lunch of feestelijk voorgerecht is deze gevulde avocado in een crumble!
Gevulde avocado in een crumble Read More »
De sinaasappel-chocoladesmaak combineert geweldig met de pistachenootjes en de smaak van kokos. De vegan ijstaart is superromig!
Vegan ijstaart met pistache en chocolade Read More »
Kim maakte vrij grote veganistische kaasbroodjes voor de lunch. Maar als ze op een borreltafel moeten kun je de plakjes bladerdeeg beter halveren en vierkantjes maken of zelfs in vieren snijden en mooie driehoekige hapjes
Vegan kaasbroodjes Read More »
Een heerlijk voedzame vegan pompoenstoof die je kunt eten als hoofdmaaltijd.
Vegan pompoenstoof Read More »
Voor deze heerlijke pittige bonen paté hoef je eigenlijk alleen maar de ingrediënten bij elkaar te doen en de staafmixer er in te zetten!
Pittige kidneybonenpaté Read More »
Zijn deze vegan amandelbroodjes moeilijk om te maken? Nee zeker niet. De knapperige korst is van bladerdeeg en de vulling bestaat uit heerlijk romige custard en een laagje appel-amandelspijs.
Vegan amandelbroodjes met custard Read More »
Werkelijk alles is groen aan deze broccoli tuinbonen schotel: een bordje vol gezondheid! Een makkelijk en smakelijk veganistisch gerecht.
Broccoli tuinbonen schotel Read More »
Heerlijk Italiaans: vegan borrelbroodje, gevuld met olijven en zongedroogde tomaatjes.
Vegan borrelbrood Read More »
Deze gegrilde paprika met citroendressing en cranberry is echt één groot smaakfeest, bij elke hap proef je weer iets anders. De combinatie van de citroendressing en cranberry is prettig fris.
Gegrilde paprika met cranberry Read More »
Als je plantaardige yoghurt en mayonaise gebruikt in het recept, dan is de knapperige bietensalade helemaal vegan.
Knapperige bietensalade Read More »
Je kunt de komkommersoep met avocado soep iedereen voorzetten. Het is namelijk lactosevrij, vegetarisch, veganistisch én glutenvrij.
Komkommersoep met avocado Read More »
Altijd fijn zo'n lekker soepje! De munt en het citroensap maken deze vegan doperwten courgettesoep heerlijk fris!
Vegan doperwten courgettesoep Read More »
De prachtige én lekkere bieten havermout met granola, heeft een sojayoghurtbasis. Niks gedoe met koken, mengen (of in de blender) en opeten als lunch of ontbijt!
Bieten havermout met granola Read More »
Eerder zag je al een zalige pastinaaksoep en vandaag volgt de vegan pompoensoep. Al even aromatisch! In de soep verwerkt Kim appel, sinaasappel en gember, een beetje fruitig dus.
Vegan pompoensoep Read More »
Ohw, wat ruikt dit fantastisch! Kim laat de soep 30 minuten pruttelen, zo komen de smaken heel mooi naar elkaar toe! En dat is natuurlijk precies de bedoeling van deze enorm aromatische pastinaaksoep met appel.
Pastinaaksoep met appel Read More »
Serveer deze ovenschotel met citroenboontjes als hoofdmaaltijd eventueel nog met een kleine rauwkostsalade.
Ovenschotel met citroenboontjes Read More »
Deze groente tortilla is perfect om verschillende soorten overgebleven groenten op te maken. Met aardappelen en eieren bakken in de koekenpan. Heerlijk!
Deze paprika selderij komkommer salade is een lekkere, snelle, smakelijke salade zonder bladsla. Zeer geschikt als lunch, of om als bijgerecht te figureren naast een hoofdmaaltijd.
Paprika selderij komkommer salade Read More »