Stevige knolselderijsoep
Stevige knolselderijsoep Read More »
Veel lunch gerechten kun je in een gehalveerde portie ook prima als voorgerecht inzetten!
Een heerlijke lunch of feestelijk voorgerecht is deze gevulde avocado in een crumble!
Gevulde avocado in een crumble Read More »
Met jackfruit kun je zelf fantastische vega pulled chicken maken. Kim gebruikte voor deze zalige wrap met pulled jackfruit (heel makkelijk) blikjes jackfruit uit de supermarkt, zoek in het in het Aziatische schap!
Wrap met pulled jackfruit Read More »
Deze vegan venkel fruit salade is naast super lekker ook nog eens über gezond! Is het je al opgevallen dat wij wel houden van een beetje fruit in salades? Zo’n friszoete toevoeging zorgt onmiddellijk voor
Venkel fruit salade Read More »
Dit recept voor rode biet smoothie is voldoende voor twee behoorlijke porties of dus 4 kleinere.
Rode biet smoothie Read More »
Kim maakte vrij grote veganistische kaasbroodjes voor de lunch. Maar als ze op een borreltafel moeten kun je de plakjes bladerdeeg beter halveren en vierkantjes maken of zelfs in vieren snijden en mooie driehoekige hapjes
Vegan kaasbroodjes Read More »
Onvergelijkbaar lekkere geroosterde paprika is met stip het meest gegeten gerecht bij ons thuis. Heerlijk is die typische diepe zoete paprika smaak!
Geroosterde paprika met feta Read More »
Deze gegrilde paprika met citroendressing en cranberry is echt één groot smaakfeest, bij elke hap proef je weer iets anders. De combinatie van de citroendressing en cranberry is prettig fris.
Gegrilde paprika met cranberry Read More »
Als je plantaardige yoghurt en mayonaise gebruikt in het recept, dan is de knapperige bietensalade helemaal vegan.
Knapperige bietensalade Read More »
Je kunt de komkommersoep met avocado soep iedereen voorzetten. Het is namelijk lactosevrij, vegetarisch, veganistisch én glutenvrij.
Komkommersoep met avocado Read More »
Altijd fijn zo'n lekker soepje! De munt en het citroensap maken deze vegan doperwten courgettesoep heerlijk fris!
Vegan doperwten courgettesoep Read More »
De prachtige én lekkere bieten havermout met granola, heeft een sojayoghurtbasis. Niks gedoe met koken, mengen (of in de blender) en opeten als lunch of ontbijt!
Bieten havermout met granola Read More »
Op een lekker geroosterde snee grof brood smaakt de pittige bonen hummus echt zalig! Maak de bonen hummus zo pittig als je zelf wilt, we hebben tenslotte niet allemaal dezelfde smaak..
Pittige bonen hummus Read More »
Dit is van oorsprong een Libanees gerecht. Deze Libanese bloemkool met sesamsaus is zowel warm als koud bijzonder smakelijk. Fijn als je behoefte hebt aan een vegan meeneemmaaltijd!
Libanese bloemkool met sesamsaus Read More »
Chinese koolrolletjes met groente zijn eigenlijk een alternatieve vorm van salade, met een mooie bite en een zonnig gevoel.
Chinese koolrolletjes met groente Read More »
Serveer de vegan döner in een pita of Turks brood met veldsla, rauwkost en knoflooksaus of maak er een lekkere salade van.
Vegan döner zelf maken Read More »
Deze fotogenieke falafelballetjes met biet hebben net als de gewone falafel een basis van kikkererwten. Falafel is een ideale maaltijdcomponent voor zowel vegetariërs als veganisten, want het is 100% plantaardig!
Pita’s met bietenfalafel Read More »
Deze groente tortilla is perfect om verschillende soorten overgebleven groenten op te maken. Met aardappelen en eieren bakken in de koekenpan. Heerlijk!
Deze paprika selderij komkommer salade is een lekkere, snelle, smakelijke salade zonder bladsla. Zeer geschikt als lunch, of om als bijgerecht te figureren naast een hoofdmaaltijd.
Paprika selderij komkommer salade Read More »
Bijzonder taartje, zowel hartig als zoet. De vega hartige perentaart is niet alleen geschikt als lunch of voorgerecht, maar ook als hoofdgerecht met een lekkere salade zul je er van smullen!
Hartige perentaart Read More »