Vegan ijstaart met pistache en chocolade
De sinaasappel-chocoladesmaak combineert geweldig met de pistachenootjes en de smaak van kokos. De vegan ijstaart is superromig!
Vegan ijstaart met pistache en chocolade Lees verder »
De sinaasappel-chocoladesmaak combineert geweldig met de pistachenootjes en de smaak van kokos. De vegan ijstaart is superromig!
Vegan ijstaart met pistache en chocolade Lees verder »
Deze vegan venkel fruit salade is naast super lekker ook nog eens über gezond! Is het je al opgevallen dat wij wel houden van een beetje fruit in salades? Zo’n friszoete toevoeging zorgt onmiddellijk voor
Venkel fruit salade Lees verder »
Een heerlijk echte Engels scones recept. Te serveren met clotted cream, goede jam en uiteraard een lekkere kop Engelse thee!
Echte Engels scones! Lees verder »
Kim maakte vrij grote veganistische kaasbroodjes voor de lunch. Maar als ze op een borreltafel moeten kun je de plakjes bladerdeeg beter halveren en vierkantjes maken of zelfs in vieren snijden en mooie driehoekige hapjes
Vegan kaasbroodjes Lees verder »
Zijn deze vegan amandelbroodjes moeilijk om te maken? Nee zeker niet. De knapperige korst is van bladerdeeg en de vulling bestaat uit heerlijk romige custard en een laagje appel-amandelspijs.
Vegan amandelbroodjes met custard Lees verder »
Heerlijk Italiaans: vegan borrelbroodje, gevuld met olijven en zongedroogde tomaatjes.
Vegan borrelbrood Lees verder »
Altijd fijn zo'n lekker soepje! De munt en het citroensap maken deze vegan doperwten courgettesoep heerlijk fris!
Vegan doperwten courgettesoep Lees verder »
De prachtige én lekkere bieten havermout met granola, heeft een sojayoghurtbasis. Niks gedoe met koken, mengen (of in de blender) en opeten als lunch of ontbijt!
Bieten havermout met granola Lees verder »
Het duurt even, maar dan heb je ook een geweldig lekkere vegan feeststol mét spijs! De meeste tijd gaat trouwens zitten in het rijzen van het deeg, dus dat is allemaal passieve tijd.
Vegan feeststol met spijs Lees verder »
De seitan bladerdeeghapjes zijn gemaakt van een heel plakje bladerdeeg met een lekkere vulling. Het is een vegan alternatief voor het traditionele sausijzenbroodje.
Seitan bladerdeeghapjes Lees verder »
Bijzonder taartje, zowel hartig als zoet. De vega hartige perentaart is niet alleen geschikt als lunch of voorgerecht, maar ook als hoofdgerecht met een lekkere salade zul je er van smullen!
Hartige perentaart Lees verder »
Deze glutenvrije vegan appeltaartjes zijn gemaakt met gemalen havervlokken (havermeel) en amandelmeel. Natuurlijk zijn ze lekker bij een kop koffie of thee. Maar ik eet ze ook gerust als ontbijt. Je kunt ze trouwens ook
Glutenvrije vegan appeltaartjes Lees verder »
Nog net voor het Sinterklaasweekend een lekker bonusrecept voor kruidnoten fudge. Kind kan de was doen noemen we dat! Roeren, gieten en af laten koelen. Dat gaat wel lukken toch?
Kruidnoten fudge Lees verder »
Brownies zijn al superlekker, maar kruidnoten brownies… Tja, je snapt dat ze zó weg waren?
Kruidnoten brownies Lees verder »
Voor dit gevuld speculaas gebruiken we ons eigengemaakte amandelspijs en deze speculaaskruidenmix, te vinden op de speciale homemade kruidenmixen pagina.
Gevuld speculaas Lees verder »
Lekkere traktatie voor tussendoor, bij je mok thee of geef er een stel cadeau!
Cashewnoten lemon balletjes Lees verder »