Bloemkoolcurry met basmatirijst
Voor deze bloemkoolcurry met basmatirijst gebruik ik onze vegan homemade, groene currypasta. Altijd goed voor een smakelijke, snelle en gezonde maaltijd!
Bloemkoolcurry met basmatirijst Read More »
Voor deze bloemkoolcurry met basmatirijst gebruik ik onze vegan homemade, groene currypasta. Altijd goed voor een smakelijke, snelle en gezonde maaltijd!
Bloemkoolcurry met basmatirijst Read More »
Met jackfruit kun je zelf fantastische vega pulled chicken maken. Kim gebruikte voor deze zalige wrap met pulled jackfruit (heel makkelijk) blikjes jackfruit uit de supermarkt, zoek in het in het Aziatische schap!
Wrap met pulled jackfruit Read More »
Elke keer als ik een paar van die blokjes curry in de pan bak ben ik weer zo blij met onze voorraad daarvan! Deze zalige, geurige groene groente curry staat daardoor echt in no time
Groene groente curry Read More »
Een heerlijk voedzame vegan pompoenstoof die je kunt eten als hoofdmaaltijd.
Vegan pompoenstoof Read More »
Werkelijk alles is groen aan deze broccoli tuinbonen schotel: een bordje vol gezondheid! Een makkelijk en smakelijk veganistisch gerecht.
Broccoli tuinbonen schotel Read More »
Altijd fijn zo'n lekker soepje! De munt en het citroensap maken deze vegan doperwten courgettesoep heerlijk fris!
Vegan doperwten courgettesoep Read More »
Je ziet ons Italiaanse groentestoofpotje in een klein eenpersoons pannetje geserveerd in plaats van op een bord, wel zo gezellig. Geef er een lekker stuk brood bij!
Italiaans groentestoofpotje Read More »
Eerder zag je al een zalige pastinaaksoep en vandaag volgt de vegan pompoensoep. Al even aromatisch! In de soep verwerkt Kim appel, sinaasappel en gember, een beetje fruitig dus.
Vegan pompoensoep Read More »
Als je deze heerlijke vegan oosterse broccolisalade mee wilt nemen (voor een vrienden- of familiebuffet bijvoorbeeld) zou je de alles voor kunnen bereiden. De salade samenstellen kan je wel enkele uren vooraf in elkaar zetten
Vegan oosterse broccolisalade Read More »
Ohw, wat ruikt dit fantastisch! Kim laat de soep 30 minuten pruttelen, zo komen de smaken heel mooi naar elkaar toe! En dat is natuurlijk precies de bedoeling van deze enorm aromatische pastinaaksoep met appel.
Pastinaaksoep met appel Read More »
Serveer de vegan döner in een pita of Turks brood met veldsla, rauwkost en knoflooksaus of maak er een lekkere salade van.
Vegan döner zelf maken Read More »
Deze fotogenieke falafelballetjes met biet hebben net als de gewone falafel een basis van kikkererwten. Falafel is een ideale maaltijdcomponent voor zowel vegetariërs als veganisten, want het is 100% plantaardig!
Pita’s met bietenfalafel Read More »
Deze groente tortilla is perfect om verschillende soorten overgebleven groenten op te maken. Met aardappelen en eieren bakken in de koekenpan. Heerlijk!
Dit recept voor vegan bietenrisotto is makkelijk te vermeerderen en in te vriezen. Handig voor drukke dagen! Door de zoete bieten, zullen veel kinderen hier ook van smullen.
Vegan bietenrisotto Read More »
Binnen een paar minuten simpel en lekker ontbijten? Havermoutpap met gestoofde peer is de uitkomst! Uiteraard zijn de mogelijkheden voor een lekkere warme havermout als ontbijt eindeloos.Â
Havermoutpap met gestoofde peer Read More »
Het basisrecept voor havermout met banaan kan je zowel koud als warm eten. Maak het 's avonds en zet het in de koelkast voor overnight oats of maak het 's morgens voor een warm bordje
Havermout met banaan Read More »
Leuk kindereten met chips? Maak deze rijk gevulde Mexicaanse groentesoep met bonen.
Mexicaanse groentesoep met bonen Read More »
Dit stamppotje ziet er misschien niet op z'n aller-aantrekkelijkst uit, maar vergis je niet: door de zongedroogde tomaten is het echt een bijzondere maaltijd!
Boerenkoolstamppotje anders Read More »
Zin in een gevulde maaltijdsoep? Maak deze overheerlijke gevulde pompoensoep, tikkie Marokkaans smakend door het kruidenmengsel Ras el Hanout.
Gevulde pompoensoep Read More »
Deze vegan chili sin carne is makkelijk in grote porties te maken en in te vriezen.
Vegan chili sin carne Read More »