Bloemkoolcurry met basmatirijst
Voor deze bloemkoolcurry met basmatirijst gebruik ik onze vegan homemade, groene currypasta. Altijd goed voor een smakelijke, snelle en gezonde maaltijd!
Bloemkoolcurry met basmatirijst Read More »
Voor deze bloemkoolcurry met basmatirijst gebruik ik onze vegan homemade, groene currypasta. Altijd goed voor een smakelijke, snelle en gezonde maaltijd!
Bloemkoolcurry met basmatirijst Read More »
Werkelijk alles is groen aan deze broccoli tuinbonen schotel: een bordje vol gezondheid! Een makkelijk en smakelijk veganistisch gerecht.
Broccoli tuinbonen schotel Read More »
Als je plantaardige yoghurt en mayonaise gebruikt in het recept, dan is de knapperige bietensalade helemaal vegan.
Knapperige bietensalade Read More »
Je kunt de komkommersoep met avocado soep iedereen voorzetten. Het is namelijk lactosevrij, vegetarisch, veganistisch én glutenvrij.
Komkommersoep met avocado Read More »
De prachtige én lekkere bieten havermout met granola, heeft een sojayoghurtbasis. Niks gedoe met koken, mengen (of in de blender) en opeten als lunch of ontbijt!
Bieten havermout met granola Read More »
Als je deze heerlijke vegan oosterse broccolisalade mee wilt nemen (voor een vrienden- of familiebuffet bijvoorbeeld) zou je de alles voor kunnen bereiden. De salade samenstellen kan je wel enkele uren vooraf in elkaar zetten
Vegan oosterse broccolisalade Read More »
Bloemkool met dille sinaasappelpesto kun je eenvoudig vooraf maken. De sinaasappel proef je een dagje later echt sterker, daar moet je even rekening mee houden, dus niet te veel erdoor doen.
Bloemkool met dille sinaasappelpesto Read More »
Dit is van oorsprong een Libanees gerecht. Deze Libanese bloemkool met sesamsaus is zowel warm als koud bijzonder smakelijk. Fijn als je behoefte hebt aan een vegan meeneemmaaltijd!
Libanese bloemkool met sesamsaus Read More »
Chinese koolrolletjes met groente zijn eigenlijk een alternatieve vorm van salade, met een mooie bite en een zonnig gevoel.
Chinese koolrolletjes met groente Read More »
Deze groente tortilla is perfect om verschillende soorten overgebleven groenten op te maken. Met aardappelen en eieren bakken in de koekenpan. Heerlijk!
Deze paprika selderij komkommer salade is een lekkere, snelle, smakelijke salade zonder bladsla. Zeer geschikt als lunch, of om als bijgerecht te figureren naast een hoofdmaaltijd.
Paprika selderij komkommer salade Read More »
Zin in een gevulde maaltijdsoep? Maak deze overheerlijke gevulde pompoensoep, tikkie Marokkaans smakend door het kruidenmengsel Ras el Hanout.
Gevulde pompoensoep Read More »
Vul je keuken met de hartverwarmende geuren van deze courgette preisoep! De preisoep heeft een basis van courgette en is super simpel om te maken.
Courgette preisoep Read More »
Deze vegan courgetti met amandelpesto is een makkelijk, snel en bijzonder smakelijk gerecht. Zeker als je de amandelpesto al paraat hebt.
Vegan courgetti met amandelpesto Read More »
Van mij mogen ze deze auberginerolletjes met amandelpesto gerust in een restaurant op de kaart zetten. Niet alleen een geweldige borrelhap, maar ook als bijgerecht super lekker!
Auberginerolletjes met amandelpesto Read More »
In deze vegetarische bloemkoolschotel met vegan worst zorgen dun gesneden plakjes van die worst er voor dat de smaak en structuur van het gerecht een extra oppepper krijgen.
Bloemkoolschotel met vegan worst Read More »
Deze oosterse paksoi met gele rijst is een makkelijk en spicy groentegerecht, waarin rode peper zorgt voor de pit, en citroen en gember extra exotische smaak toevoegen.
Oosterse paksoi met gele rijst Read More »
Glutenvrij? Check! Veganistisch? Check! Lactosevrij? Check! Tegenwoordig is het best lastig om het iedereen naar de zin te maken. Met al die persoonlijke eetgewoontes en intoleranties. Deze asperges met tomatensalsa kun je behoorlijk veilig aan
Asperges met tomatensalsa Read More »
Deze zalige paksoisalade met vegan kip, met ook knapperige komkommer en radijs, krijgt een oosterse touch door een dressing van sojasaus, sesamolie, gembersiroop en rode peper. Mmmm, smullen!
Paksoisalade met vegan kip Read More »
Wat een zaligheid! Voor deze sappige, vegan portobello spiesen met sesamzaad marineer je stukken portobello eerst een uurtje (of iets langer). En oh, dat is echt zoveel lekkerder dan gelijk grillen!
Vegan portobello spiesen met sesamzaad Read More »