Vegan havermoutpannenkoekjes (basis)
Zalige fluffy havermoutpannenkoekjes, glutenvrij, vegan en FODMAP-veilig!
Vegan havermoutpannenkoekjes (basis) Read More »
Zalige fluffy havermoutpannenkoekjes, glutenvrij, vegan en FODMAP-veilig!
Vegan havermoutpannenkoekjes (basis) Read More »
Fryske dúmkes danken de naam aan de vorm van het koekje, die lijkt namelijk op een duim. Er doet echter ook een verhaal de ronde dat een bakker zijn duim in het nog zachte deeg
Deze simpelste koekjes maak je met maar een paar ingrediënten. Het deeg wel even koelen voor de echte krokante bite.
Simpelste koekjes Read More »
In dit recept voor vegan ontbijtmuffins gebruikt Kim flax egg. Dat is een uitstekende ei-vervanger voor in bepaalde recepten. Het bestaat uit slechts 2 ingrediënten: gebroken of gemalen lijnzaad (flaxseed in het Engels) en water,
Vegan ontbijtmuffins met bosvruchten Read More »
Het duurt even, maar dan heb je ook een geweldig lekkere vegan feeststol mét spijs! De meeste tijd gaat trouwens zitten in het rijzen van het deeg, dus dat is allemaal passieve tijd.
Vegan feeststol met spijs Read More »
Deze chocolademousse is niet alleen super lekker als ontbijt maar ook als vegan nagerecht!
Vegan chocolademousse Read More »
Alvast een heel goedejaarwisseling gewenst! Deze oliebollen hoeven niet te rijzen omdat we bier gebruiken in het recept!
Supersnelle vegan oliebollen Read More »
Deze glutenvrije vegan appeltaartjes zijn gemaakt met gemalen havervlokken (havermeel) en amandelmeel. Natuurlijk zijn ze lekker bij een kop koffie of thee. Maar ik eet ze ook gerust als ontbijt. Je kunt ze trouwens ook
Glutenvrije vegan appeltaartjes Read More »
Dit stamppotje ziet er misschien niet op z'n aller-aantrekkelijkst uit, maar vergis je niet: door de zongedroogde tomaten is het echt een bijzondere maaltijd!
Boerenkoolstamppotje anders Read More »
Nóg maar eens een lekker recept voor vegan speculaas cakejes delen. Dan heb je wat te kiezen als je komend weekend vegan wilt gaan bakken. Immers, ook als vegan hoef je met de feestdagen heus
Vegan speculaas cakejes Read More »
Brownies zijn al superlekker, maar kruidnoten brownies… Tja, je snapt dat ze zó weg waren?
Kruidnoten brownies Read More »
Moeilijk is het totaal niet, zelf vegan amandelspijs maken. Heel fijn basisrecept voor toepassing in gevuld speculaas, gevulde koeken, in je appeltaart etc!
Vegan amandelspijs Read More »
Voor dit gevuld speculaas gebruiken we ons eigengemaakte amandelspijs en deze speculaaskruidenmix, te vinden op de speciale homemade kruidenmixen pagina.
Deze simpele vegan bammetjes zijn ook perfect om mee te nemen naar werk of school.
Vegan belegde bammetjes Read More »
Wie lust er nou geen pindakaas op brood? Te combineren met jam of hagelslag of gewoon puur? Daarnaast is de homemade pindakaas ook heel goed te gebruiken als basis voor een pindasaus!
Homemade pindakaas Read More »