Haver ontbijtkoek met banaan
Haver ontbijtkoek met banaan Read More »
Fryske dúmkes danken de naam aan de vorm van het koekje, die lijkt namelijk op een duim. Er doet echter ook een verhaal de ronde dat een bakker zijn duim in het nog zachte deeg
Deze simpelste koekjes maak je met maar een paar ingrediënten. Het deeg wel even koelen voor de echte krokante bite.
Simpelste koekjes Read More »
Heerlijke wortel speculaasballetjes met allemaal low fodmap ingrediënten. Want ook als je last van je darmen hebt wil je wel eens 'snoepen'. Je maakt 12 grote ballen óf 24 kleine die makkelijker in je mond
Wortel speculaasballetjes (low fodmap) Read More »
De sinaasappel-chocoladesmaak combineert geweldig met de pistachenootjes en de smaak van kokos. De vegan ijstaart is superromig!
Vegan ijstaart met pistache en chocolade Read More »
Wel zin in brownies maar geen chocolade in huis? Dan hoop ik dat je wel cacao hebt, want deze heerlijk smeuïge brownies met stukjes walnoot zijn namelijk gemaakt met cacaopoeder in plaats van chocolade. Daardoor hebben ze
Brownies met stukjes walnoot Read More »
Een heerlijk echte Engels scones recept. Te serveren met clotted cream, goede jam en uiteraard een lekkere kop Engelse thee!
Echte Engels scones! Read More »
Zijn deze vegan amandelbroodjes moeilijk om te maken? Nee zeker niet. De knapperige korst is van bladerdeeg en de vulling bestaat uit heerlijk romige custard en een laagje appel-amandelspijs.
Vegan amandelbroodjes met custard Read More »
In dit recept voor vegan ontbijtmuffins gebruikt Kim flax egg. Dat is een uitstekende ei-vervanger voor in bepaalde recepten. Het bestaat uit slechts 2 ingrediënten: gebroken of gemalen lijnzaad (flaxseed in het Engels) en water,
Vegan ontbijtmuffins met bosvruchten Read More »
De smeuïge chocoladecake is supersnel gemaakt! En dan doel ik op de tijd die het kost om het cakebeslag in elkaar te zetten, dus zonder de oven- en afkoeltijd.
Supersnelle smeuïge chocoladecake Read More »
Het schuim voor deze Eton mess en de vulling kun je voorbereiden. Als je het schuim goed droog bakt, kun je het luchtdicht bewaren op kamertemperatuur. Tegen de tijd dat je aan het dessert toe
Eton mess met passievrucht en kiwi gold Read More »
Het duurt even, maar dan heb je ook een geweldig lekkere vegan feeststol mét spijs! De meeste tijd gaat trouwens zitten in het rijzen van het deeg, dus dat is allemaal passieve tijd.
Vegan feeststol met spijs Read More »
De glutenvrije bananenkoeken zijn vers uit de oven het lekkerst. Maar je kunt ze prima bewaren hoor, daar niet van. Bewaar ze in een luchtdicht afgesloten bakje. Als je ze langer wilt bewaren kun je
Glutenvrije bananenkoeken Read More »
Heb je niet zoveel zin of tijd om elke dag een verse snack te maken? Dan is dit recept voor zo’n lekkere chocolade cornflakes reep perfect. Immers, je kunt een voorraadje repen in het weekend
Chocolade cornflakes reep Read More »
De structuur van deze noten boterkoek is niet zo vet en stevig als je die kent uit de winkel. Het neigt eerder naar shortbread, maar dan met dat fluwelige van boterkoek. Eigenlijk van beide het