Vegan döner zelf maken
Serveer de vegan döner in een pita of Turks brood met veldsla, rauwkost en knoflooksaus of maak er een lekkere salade van.
Vegan döner zelf maken Read More »
Serveer de vegan döner in een pita of Turks brood met veldsla, rauwkost en knoflooksaus of maak er een lekkere salade van.
Vegan döner zelf maken Read More »
Dit recept voor vegan bietenrisotto is makkelijk te vermeerderen en in te vriezen. Handig voor drukke dagen! Door de zoete bieten, zullen veel kinderen hier ook van smullen.
Vegan bietenrisotto Read More »
Homemade burgers met paddenstoelen en tijm. Lekker voedzaam! Vandaag deel ik een lekkere vega burger met paddenstoelen en noten. Even experimenteren, maar deze is helemaal top!
Vega burger met paddenstoelen Read More »
De seitan bladerdeeghapjes zijn gemaakt van een heel plakje bladerdeeg met een lekkere vulling. Het is een vegan alternatief voor het traditionele sausijzenbroodje.
Seitan bladerdeeghapjes Read More »
Leuk kindereten met chips? Maak deze rijk gevulde Mexicaanse groentesoep met bonen.
Mexicaanse groentesoep met bonen Read More »
Deze dille sinaasappelpesto heeft het helemaal! Ongelooflijk fris een tikkie exotisch door de warme smaak van sinaasappel.
Dille sinaasappelpesto Read More »
Zin in een gevulde maaltijdsoep? Maak deze overheerlijke gevulde pompoensoep, tikkie Marokkaans smakend door het kruidenmengsel Ras el Hanout.
Gevulde pompoensoep Read More »
Vul je keuken met de hartverwarmende geuren van deze courgette preisoep! De preisoep heeft een basis van courgette en is super simpel om te maken.
Courgette preisoep Read More »
Deze vegan courgetti met amandelpesto is een makkelijk, snel en bijzonder smakelijk gerecht. Zeker als je de amandelpesto al paraat hebt.
Vegan courgetti met amandelpesto Read More »
Van mij mogen ze deze auberginerolletjes met amandelpesto gerust in een restaurant op de kaart zetten. Niet alleen een geweldige borrelhap, maar ook als bijgerecht super lekker!
Auberginerolletjes met amandelpesto Read More »
Wij smeerden deze verrukkelijke amandelpesto op plakken sappige gegrilde aubergine. We aten ze als borrelrolletjes. Beslist een aanrader!
Amandelpesto zonder kaas Read More »
Deze wortel-bleekselderij soep met linzen is een gevulde groentesoep en serveer je elk seizoen met gemak. Gezond, snel klaar en super lekker!
Wortel-bleekselderij soep met linzen Read More »
In deze vegetarische bloemkoolschotel met vegan worst zorgen dun gesneden plakjes van die worst er voor dat de smaak en structuur van het gerecht een extra oppepper krijgen.
Bloemkoolschotel met vegan worst Read More »
Kerrie is de ultieme smaakmaker voor deze vega kip-kerriesalade, maar je mag daar best nog een andere smaak tegenaan zetten. Bij mij werd het een accent van gember. En niet vergeten om er iets zoets
Vega kip-kerriesalade Read More »
Om verspilling tegen te gaan kun je van het loof van een bos radijsjes een overheerlijke vegan radijsloofpesto maken. Ook vanuit budgettair oogpunt een aanrader. Je kunt de vegan pesto van radijsloof bijvoorbeeld gebruiken over
Vegan pesto van radijsloof Read More »
We maakten twee varianten, de een is een vegan ijsbergsla met spek en radijsloofpesto de andere salade bevat ei en is daardoor vegetarisch. wij kunnen niet kiezen, dus je krijgt ze allebei van ons!
IJsbergsla met spek en radijsloofpesto Read More »
Deze vegan groene currypasta zit tjokvolsmaak en pureer je rauw. Je vriest porties van 20 ml in. Super makkelijk om de lekkerste Thaise curry's mee te maken!
Vegan groene currypasta Read More »
Deze oosterse paksoi met gele rijst is een makkelijk en spicy groentegerecht, waarin rode peper zorgt voor de pit, en citroen en gember extra exotische smaak toevoegen.
Oosterse paksoi met gele rijst Read More »
Glutenvrij? Check! Veganistisch? Check! Lactosevrij? Check! Tegenwoordig is het best lastig om het iedereen naar de zin te maken. Met al die persoonlijke eetgewoontes en intoleranties. Deze asperges met tomatensalsa kun je behoorlijk veilig aan
Asperges met tomatensalsa Read More »
Superlekker deze gegrilde paksoi met paddenstoelenspiesen. Door die fantastische oosterse smaakcombinatie van gember en knoflook, eenvoudig maar ongelooflijk smaakvol! Erbij serveer je paddenstoelenspiesen, die worden gemarineerd, dus let even op de te reserveren tijd.
Gegrilde paksoi met paddenstoelenspiesen Read More »